Mij leren kennen?

Interview

Wil je mij beter leren kennen? Schrijfcoach Sigrid van Iersel, die sinds een tijdje meekijkt met mijn blogs heeft een interview bij me afgenomen. Interview Loes

Gelezen? Zo ja. Ben ik erg benieuwd of dit je de achtergrondinfo geeft, die je je misschien weleens hebt afgevraagd?

Mij leren kennen

En had je dit verwacht? Oftewel: wat vind je hiervan? Geef je reactie?

Print Friendly, PDF & Email

Gerelateerde berichten:

8 thoughts on “Mij leren kennen?

 1. Inderdaad je verhalen zijn steeds beter en duidelijker geworden. Je krijgt van mij een dikke tien! Zo doorgaan met al je mijmeringen. Ik vind ze goed!!!

 2. Ik herken je heel goed in het interview. Mijn mening: je nieuwe blogs zijn heel prettig om te lezen! Voorheen liepen de zinnen soms niet lekker waardoor het niet prettig las, maar nu vloeien de zinnen heel soepel in elkaar over. Er is zeker een andere schrijfstil waarneembaar. En ik vind het echt knap waar columnisten en blogschrijvers toch altijd weer de inspiratie vandaan halen. Inderdaad, uit kleine alledaagse dingen, maar die moet je wel weten aan te wenden.
  Blijf schrijven, dan blijf ik lezen. 🙂

 3. Een beetje binnenvetter was je vroeger misschien wel, maar nu schrijf je wat je denkt. Dat is de kracht van Loes nu. Toen we nog de Bokkenpraat maakte voelde ik je heel vaak denken en wat later kwam er weer een volle zin met ideeën. Nogmaals……dat is de kracht van Loes zoals ik haar ken.

  • Ah Zadeltas, wat doet je reactie mij goed! Jij altijd klaarstaan mee te denken met creatieve maaksels. Ja het was een leuke tijd.

   Oeps je had je kalmerende werking hard nodig bij mijn frust naar de gemeente toe voor ons te vernieuwen speelplein.

   Terugdenkend mooie tijden!

   Dank voor je oprechte antwoord!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.