Op de blog af

Mijn Belgische collega Ben ‘Blogtrommel’ heeft een interviewrubriek op zijn blogsite: op de blog af. Met een interview van mij wil hij deze rubriek nieuw leven inblazen. Hij noemt mij een bijzondere blogger. Eervol! Stante pede heb ik hem toegevoegd aan mijn blogroll ‘Andere Boeiende Bloggers’. Kijk maar eens rechts als je naar beneden scrollt. Ja zo werkt dat bij bloggers onder elkaar.

interview, op de blog af, blogtrommel‘Op de blog af’, vast en zeker een Belgische uitdrukking. Of kan ik beter ‘zeker en vast’ melden op zijn Vlaams? Bedoelt Ben: Ren op deze blog af? Neem hem gretig tot je? Lees tot je oogjes vierkant worden? Is het een aansporing om je blog af te maken? Of bedoelt hij dat hij de achtergrond van de blogger wil belichten?

Op de blog af

Ik hou het maar op het laatste, al kende ik de uitdrukking niet. Mogelijk dat het een creatieve woordspeling is. Ontsproten uit het hoogsteigen brein van ‘Blogtrommel’. De man wiens site elke beginnende, wannabe en gevorderde blogger móet lezen door zijn theoretische kennis van alles wat met blogsites te maken heeft plus dat hij ook inhoudelijke tips heeft voor een ongeïnspireerde blogger.

Op de blog af: twaalf inside vragen die er toe doen. Van de blogger die weet waar hij het over heeft. Een interview waar ik menig uurtje op heb gepokkeld. Gezwoegd zo je wil. Zweetdruppeltjes achter elkaar aan hupsend naar straaltjes over mijn voorhoofd tijdens het warme weer van de laatste tijd. Inspirerend om mij op deze manier te leren kennen? *Klik* Zin om ook te bloggen?

Print Friendly, PDF & Email

16 thoughts on “Op de blog af

  1. Wat leuk! Lees graag op Blogtrommel als ik eens tijd over heb, leer echt heel veel van hem. Wist ook niet dat hij Belgisch was, grappig om te weten.

    • Als je wilt Sanne, kun jij ook aan Blogtrommel een interview vragen. Tip? Hij vroeg laatst mensen ervoor in #Blogpraat op Twitter. Elke eerste maandag van de maand van 20 – 21 uur! Dank voor je reactie… 🙂

    • Pittig interview zelfs van mij van ja ja Belgische Ben! Als je contact opneemt per mail met Ben voor een interview, stuurt hij je mogelijk ook vragen. Er zijn een aantal voorwaarden maar niet veel. Tip? 😉

  2. Dank voor de mooie woorden (en de extra publiciteit)!

    “Op de blog af” is geïnspireerd op het (Vlaamse?) gezegde “(recht) op de man af”, Het betekent zoveel als zonder omwegen een pertinente vragen/opmerking stellen/maken (die om even pertinent antwoord vragen). 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *