Boek en e-book

Levensverhaal, poes, Lotte

Boek: Poezelig: Lotte, ondertitel: een moment, monument. Uitverkocht maar nu in pdf te downloaden op: *Klik*

 

 

Bundel, boek, verzameling columns, mijmeringenVoor mijn boek met een verzameling van 31 van mijn meest interessante columns, kun je het onderstaande formulier invullen. Vul ook graag je adres in.

De kosten zijn nu met korting: € 9,95 + € 3 verzendkosten, dus in totaal € 12,95. Neem graag contact op voor de wijze van overmaken.

ISBN 9789490908072

Voor een gratis e-book kun je ook het onderstaande formulier gebruiken. Let op: als je alleen een e-book wilt, dan niet boek invullen, maar op 0 laten staan. En natuurlijk hoef je dan de NAW gegevens niet in te vullen.

Een warme arm om je heen is wat lezers zeggen in dit boek waarin je veel herkenning zult vinden. Een lezer verhaalt dat in elk stukje iets wordt meegegeven. De ene keer een lach, de andere keer een diepe gedachte, waarop de lezer kan voortborduren. Om mee te mijmeren met de schrijfster. En zeker een opbeurend boekje voor hen in een dip, depressie of in de rouw. Rouw in de ruimste zin, waaronder ook kinderloosheid. Met fijngevoelige humor. In dit hectische leven een echte aanrader als rustpuntje.

Onder het invulformulier vind je nog wat reacties van lezers! De moeite waard.

[contact-form-7 id=”752″ title=”Bestelling boekjes”]

Print Friendly, PDF & Email

6 thoughts on “Boek en e-book

 1. Pingback: 200 (!) blogs - Schrijfblokjes

 2. Namens Jeffrey Schrijft augustus 2014. Opnieuw geplaatst:
  Een boek met verhalen en ervaringen die je aan het denken zetten. Het boek heeft mij persoonlijk enorm geraakt. Ik herken veel van wat ze schrijft. Dat zou best de reden kunnen zijn dat het boek me zo inspireert. Lees daarom vooral ook Een warme arm om je heen. Inspiratie genoeg lijkt me zo. En mocht je verder nog boekentips van me nodig hebben, laat weten

 3. Namens Àgnes:

  Ik heb inmiddels een paar van jouw ‘pareltjes’ gelezen, en vind ze eerlijk, inspirerend en troostend.
  De titel is niet ‘te veel gezegd’ , het voelt echt ‘ een arm om je heen. Bedankt voor het boek!
  Naar aanleiding daarvan moest ik aan het boek van Bieri denken. Ik heb je de tekst als PDF gestuurd.
  Hieronder de pagina’s wat ik op jouw schrijven van toepassing vind. Misschien vind je dit inspirerend.

 4. Namens Ans:

  Gister kwam je vers geperste boek binnen, lees hem maar eens zei Ben (als allergrootste fan ga je toch reclame maken).
  Dus heb ik me met boek en al op de bank genesteld, nu had ik al wel enkele columns gelezen van je via de site maar via papier komt het toch beter binnen bij me .

  FANTASTISCH, gevoelig, realistisch met een vleugje humor af en toe en knap dat je je persoonlijke gevoelens zo kunt omschrijven, snap helemaal waarom Ben je allergrootste fan is.

  Jij weet gevoelens om te zetten in woorden en zo dat het herkenbaar is voor een ieder die al het een en ander met zich meedraagt in z’n rugzak. Of zoals jij het zegt je kunt er ook pareltjes van maken!De mijne glinsteren hier in de kamer !

  Lieve Loes je hebt er een allergrootste fan bij!!

  dikke kus
  Ans

 5. En nog een recensent aan het woord, nl. Rob van Spanje:
  “Waardevolle momenten in het leven schrijf je zelden met een hoofdletter. Je hoeft ze evenmin te zoeken; ze zijn er. Gewoon, al die kleine dingen. Vaak onverwacht. De kunst is om ze te zien.
  Mindel Blokhuizen slaagt er in haar blogs in om uit het palet van levensmomentjes van alledag de inspiratie te putten om bewuster te kijken naar haar eigen leven en daarmee om te gaan. Een bloem, een glimlach, gewoon er voor een ander zijn. Maar ook intens verdriet, pijn en leegte. Zij geeft woorden aan wat niet gezegd hoeft te worden.
  Zij voert je mee in een zoektocht: onbevangen en puur. Daarin ligt haar kracht.
  Mijmeringen over al die kleine dingen die zorgen voor balans in je leven.
  Blijf bij je gevoel, blijf bij jezelf.

  Rob van Spanje
  auteur van de autobiografie “Van werkloos tot depressief”
  (een zoektocht naar een nieuwe toekomst)
  http://www.robvanspanje.nl “.

 6. Alvast Ruud Ketelaar aan het woord als recensent:
  “Ik lees de blog van Mindel met grote graagte. Omdat het altijd ergens over gaat. En mij altijd iets geeft. Om mee te doen, uit te proberen, te experimenteren, over na te denken. Altijd wat. Voor mij is het allerbelangrijkste dat het integere stukjes zijn. Mooie compacte verhalen. Altijd verrassend, de ene keer indringend persoonlijke, zoals die over kinderloosheid en burn-out. De andere keer huis, tuin en keuken over in bed kruipende muisjes. Dat Mindel nu een selectie heeft gemaakt, maakt het gemakkelijker voor meer mensen om te lezen wat eigenlijk gelezen moet worden. Deze pareltjes laat je niet liggen!

  Ruud Ketelaar (Ervaren blogger)
  http://www.ruudketelaar.nl “.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *