Keuze II

Middenin de hectiek richting kerst en andere sores, toont websitebouwster Addy Vader, mijn nieuwe header. Voor diegene die dit woord niet kennen: de langgerekte hoofdfoto boven de blogs. Hierboven dus. En nee ik laat hem nog even niet zien, want is nog een verrassing voor je.

keuze, nieuwe header, De blokhuizen nu hierboven, zijn echte blokhuizen. Zo noemt men dat in timmermansland. Pa zaliger – met zijn timmermansoog – zou zich verkneukelen ermee en er vast heel erg veel meer over te vertellen hebben dan ik. Over de herkomst, het gebruik etcetera. Maar na bijna 3 jaar is de header voor mij toch wel wat saai geworden. Hoe symbolisch ook gezien mijn naam.

Addy stelde een leuk fris en nieuw ontwerpje voor en kwam met iets wat me helemaal aansprak. Dat je uit zo’n blokkerige naam nog iets fris en fruitigs kunt toveren. Helemaal OK dus. Verwonderd. Maar diende wel op maat gemaakt te worden en dat was een taakje dat haar dochter op zich zou nemen. En onlangs kwam ie dus. Per mail.

Je kunt speuren wat je wil, ik toon hem nog niet. De nieuwe header. Dien er eerst totaal mijn eigen gedachten over te laten gaan. Net zoals het soms heel confronterend is als lieve twittervriendinnen de essentie uit mijn blog halen in een kort berichtje: Tweet dus. En ik dan soms zit te shaken van oeps wel erg kort door de bocht. Maar wel erg raak en nieuwsgierigheid opwekkend. De spijker op de kop. Net zoals daarmee, zit ik nu naar de nieuwe header te kijken die voor jullie nog even verborgen blijft. Eerst wil ik uitgedacht zijn. Proeven of ik zo online wil of durf te zijn. En bewust  afscheid nemen van de oude, getrouwe header.

En tot die tijd, geen idee hoe snel of langzaam dit gaat, mag je nog even genieten van mijn onopgesmukte, pure en eerlijke blokhuizen. Mede als ode aan mijn vader. Mijn keuze te maken. En ja dat is alweer een grotere keuze dan de ochtendlijke keuze voor koffie. Waar ik het de vorige keer over had. En de 600 keuzemomenten per dag.

Veel lezers kennen mij alleen van mijn online uitstraling. Hebben daar een idee bij. En het is voor mij dan wel meer dan één gedachte waard om een goede en juiste indruk te wekken. Daarmee doe ik recht aan de ontwerper van de header en haar gedachten over mijn blogs en site. Aan mijn lezer: jij dus, en aan mezelf.

Nieuwsgierig geworden? Dat is de bedoeling.

 

Print Friendly, PDF & Email

Gerelateerde berichten:

9 thoughts on “Keuze II

  1. welke keuze jij ook maakt, het is altijd raak. Waarom keuze II, het zal wel keuze I worden, de nieuwe sprankelende header. Ben benieuwd

  2. Wat heb je iedereen nieuwsgierig gemaakt. Overigens heb je weer een goed stuk geschreven. Nog even geduld bewaren.

    Liefs Leny

  3. Heel nieuwsgierig geworden Loes !!! Prachtige blog weer inderdaad, zit veel uitdaging in !! Kom maar op met die nieuwe header……

    xxx Linda

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *