Ruisende rokken

 

Duivenvoorde etc 2014 007Sjokkend zegen wij neer op het terrasje bij Kasteel Duivenvoorde te Voorschoten (ZH): eega, vriendin en ik. Niet direct een adellijke aankomst. Het doorlopen park
was ook nog niet echt op ons berekend, en vol graafmachines en dergelijke. Het zonnige terrasje wel. Dat zag er zeer uitnodigend uit. We knikten minzaam naar de kasteelvrouwe van dat moment die de kassa…

Gastblog van mij op If Then is Now. *Klik*

Print Friendly, PDF & Email

4 thoughts on “Ruisende rokken

 1. De Woelabukkies op vakantie (vervolg).
  Na de onverkwikkelijke vechtpartij werden alle vakantiegangers achter slot en grendel gezet door de polizei.
  Na drie dagen in de cel te hebben gezeten (het zal ze leren vonden de Dietsers) werden de snoodaards voorgeleid bij de rechter.
  Door de Dietse Rechter, Hans Viespeuk, van het Landesgericht werd een collectieve straf uitgesproken, t.w. drie dagen gevangenisstraf met aftrek van voorarrest en in totaal € 4.000 boete voor de 20 reizigers.
  De chauffeur werd ook schuldig gevonden en kreeg € 1.000 boete omdat hij verstandiger had moeten zijn dan de Woelabukkies en de vechtpartij had moeten voorkomen.
  Tegen de uitspraken in kort geding was geen beroep mogelijk.
  Alle Woelabukkies accepteerde de straf en besloten ook de boete van de chauffeur te betalen. Een flinke bres in het vakantiebudget voor iedereen!
  De chauffeur, Karel Stuurhut, was daardoor ook weer bereid de bus te besturen, onder de strikte voorwaarde dat geen enkele passagier zonder zijn toestemming in de bus mocht opstaan en/of andere activiteiten ontwikkelen.
  Zo geschiedde het wonderwel dat na vier dagen, na een overtocht vanuit Ilatie, de kust van Urkteije werd bereikt.
  Na een dag flink doorrijden werd het vakantiehotel bereikt!
  Daar stond hen een flinke teleurstelling te wachten!
  Volgende keer meer……………….

  Baas Bollo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *