Jubileum: bloggers gezocht

Vandaag vier ik weer een jubileum: 150 blogs op eigen benen – nou ja toetsenbord – en 24 aan het handje destijds van mijn docent Nico Denhoorn. Hij ruste in vrede. Mijmeringen waardig. En een nieuw initiatief waardig!

bloggers gezocht, jubileum, reactie graagWe beginnen met de mijmeringen: onzeker op mijn eerste bloggersschreden, wilde ik nog weleens blokkeren op een uitsmijter van mijn verhaal. Nico had dat feilloos door, en spoorde me aan tot beter: “jij kunt beter dan een cliché”, schreef hij dan. Blokkeren wil niet zo maar opgeheven worden, dus dan werd het nog erger. Hij zag mijn geforceerde wijzigingen, waarop hij zuchtend schreef: “hier houden we het dan maar bij”. Die zucht hoorde ik door de mail heen, op 150 km afstand. Echt waar. Maar in de loop der tijd kreeg ik wel het gevoel dat het ging lukken met die uitsmijter. “Veel schrijven”, was ook een favo uitspraak van hem. Mmm ben benieuwd Nico of je nu na bijna vier jaar een wekelijkse zondagsblog de productie apprecieert. Ja toch? Geef eens een teken vanaf je wolkje?

Ik beloofde hierboven een nieuw initiatief. Zouden jullie wat voor me willen doen? Al jaar en dag volg ik bepaalde bloggers, met de een meer herkenning dan met de ander. Maar wie zou jij nomineren om te gaan volgen? Wie is volgens jou volgenswaard? Of vermeldingswaard? Volgen beloof ik maar niet direct, want dagtaken heb ik genoeg. En waarom wil je diegene vermeld zien? Daar ben ik nog het meest benieuwd naar. Zijn er nog onweerstaanbaar leuke bloggers, van wie ik het bestaan niet ken? Die mogelijk zelfs in dezelfde lijn als ik bloggen? Met mijmeringen en hopelijk pareltjes?

Jubileum, bloggers gezocht, graag reactieBij de wekelijkse #blogpraat op maandag van 20 – 21 uur op Twitter, zie ik regelmatig nieuwe gezichten. Al doe ik niet trouw elke week mee, ik hou #blogpraat wel in de gaten. Met haar onweerstaanbare @Elja1op1 en @rsnijders op de barricaden.

Met deze 150ste jubileumblog – pardon 174ste – ben ik meer dan weetgierig met wie jullie komen aandragen. Geef reactie en de beste drie die mij het meest lezenswaard lijken, zet ik op mijn blogroll! Onweerstaanbaar toch?

Dit blog is het zaadje van Karen dat ik vervolg geef en bij mij ook is uitgesproten op *Klik*

Print Friendly, PDF & Email

13 thoughts on “Jubileum: bloggers gezocht

 1. Nou daar gaat ie dan he 😀

  Ik wil een hele berg te gek gave mensen nomineren. Als het kan :p. Why? Omdat ze het verdienen.

  1. Ben van http://www.blogtrommel.com. Dit omdat hij mij enorm heeft geholpen met hoe je een blog moeten runnen. Hij mixt advies met een hele fijne, humoristische schrijfstijl. Een echte AANRADER!

  2. Loes van der Meulen @ http://be-loes-er.tumblr.com. Zij heeft een schrijfstijl die ik echt fantastisch vind. Humoristisch, droog, straight to the point en vermakelijk. Geen typische mama blogger. Verre van. Dat is wat ik zocht en dat is wat ik op de blog van Loes vond.

  3. Godelieve van http://lievervoordelig.nl. Ik vind haar fantastisch als persoon, heb respect voor hoe ze leeft en hoe ze haar community helpt om te leven met minder geld. Dat is een taak van aller groots belang. Want dat heb ik nooit mogen leren op school…

  4. Debby van http://www.bohemiandreams.nl. Debby heb ik gevonden omdat ze ook aan meditatie doet. Maar ze doet veel meer dan dat en ik vind haar werk op haar site fantastisch. Ze schrijft heeeeeeel open. Vooral haar vraag en antwoord spel vind ik echt tof. Leuk om te lezen!

  5. Lianne van http://theselfhelphipster.com. Omdat zij de enige is, die ik ‘ken’, die ook boeken van Brian Tracy leest. En dat zegt heel veel :). Self Help maar niet op de corny manier. Ik heb veel geleerd van haar laatste podcast.

  6. Falco van http://www.puur-positief.nl. De naam zegt het al. Leuke korte verhaaltjes van een goeie gast. Falco schrijft steeds meer open en en open en dat waardeer ik ENORM. Ik blijf hem volgen. Ik hoop jij ook.

  Over mijzelf ga ik natuurlijk niets schrijven haha. Heel veel succes met het selecteren van de nominaties. Ik ga je blog ook in de gaten houden. TOP!

  • Lieve Percy,
   Wat heerlijk zoveel nominaties in één keer! Ik ben druk doende alles via hier en op Twitter in een Excel sheetje te zetten. Je enthousiasme spat ervan af. En ik ben dan ook blij dat jijzelf ook weer bent genomineerd door een twitteraar… 🙂 Neem ik mee.
   Ik denk zeker te weten dat het me gaat lukken de uitslag van het weekend kenbaar te maken!

    • Ik zie dat mijn nominaties nog niet helemaal compleet is. Ik had teveel mensen in mijn hoofd, teveel mensen die ik geweldig vind (ik mis er waarschijnlijk nog wel een paar, maar anders blijf ik bezig haha). Daarom even een aanvulling:

     MichielGeurtse van https://michielziet.wordpress.com vind ik echt super goed!

     Ik was opzoek naar mannelijke bloggers en daar vroeg ik naar op Twitter. Men kwam met Michiel aanzetten en niet zonder reden! Schrijft lekker vlot en met humor. Dat probeer ik ook te doen, want ik denk dat dat The Way is. Hij heeft mij zeker doen inspireren.

     Ik lees zijn blog altijd (via de nieuwsbrief) graag en ik durf uit volle borst te zeggen: VOLG HEM

 2. Bloggen is niet helemaal mijn ding, hetzelfde geld voor tweeten..
  Er is wel een blog die ik veelvuldig lees, welke verraad ik niet.
  Ga maar lekker door met bloggen Loes.

  • Geeft niet Geert, mocht je nog eens zin hebben een andere blogger te lezen kijk dan eens rechts op mijn site iets naar beneden scrollen bij: andere boeiende bloggers… 🙂

  • Ha broertje Ben, Mocht je ooit slapeloos nachtdienst hebben en andere bloggers te willen lezen, kijk dan rechtsonder op mijn site bij andere boeiende bloggers. Maar ik hou je als fan natuurlijk uitermate in ere!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *