Filmpje!

Al maanden geleden aangekondigd, maar hier is ie nu: mijn filmpje! Om precies te zijn was de aankondiging op 22 maart op ‘Loslaten’: *klik*. Loslaten II staat voor mij sowieso nog op de planning om een vervolg op te schrijven. Maar nu bewandel ik een zijspoor.

filmpje Mindel Blokhuizen, Mario Mazzacani, Coby Haring, achtergrondinformatieTerug naar mijn filmpje. Wat een eer! En wat zijn eega en ik trots op het resultaat! Best een confrontatie jezelf zo te zien. Degenen die het hebben gezien zeggen dat ik niet te rustig praat, maar daar moet of dien ik nog even aan te wennen. Dat woord ‘moeten’ is vaak om Gallisch van te worden. Dus ik ‘moet’ niet wennen, maar dien te wennen. Wat apart om jezelf te zien spreken. De mimiek in mijn gezicht.

Vriendin meldde ‘fel realistisch’ na het gezien te hebben. Met in mijn haar krabbelen en zichtbaar nadenkend en glimlach.  En zo heb ik al wat eervolle vermeldingen mogen ontvangen. Ook op Twitter. Leuk, fijn en egostrelend.

Het filmpje behelst mijn motivatie tot blogs schrijven en het uitkomen van mijn boek vorig jaar. Passievol meldde iemand vandaag. Leuke achtergrondinformatie. Precies zoals je bent, zei de integere filmer Mario Mazzacani. Dat vind ik toch wel knap dat hem en zijn collega Coby Haring dit gelukt is. Zelf vind ik ook wel dat hij de kern te pakken heeft in slechts een zes minuten durend filmpje. Het dient behapbaar te blijven voor de argeloze lezer.

Zal ik dan nu de plek op de site onthullen? Of zal ik je als lezer nog even in spanning houden? Ach het ‘moet’ er toch van komen, dus scroll even naar beneden op de pagina Auteur, of volg deze link en scroll even naar beneden: *klik*

De eerste stappen richting filmster, maar niet heus…

Print Friendly, PDF & Email

6 thoughts on “Filmpje!

    • Hee wat vreemd dat ie bij jou niet werkt Linda het filmpje! Bij mij wel. Zou je het nogmaals willen proberen met naar beneden scrollen op pagina auteur tot waar je het youtube-frame ziet en dan klikken op het driehoekje? Bij mij geen enkel probleem. Wat vreemd. Bij eega op zijn tablet doet ie het ook. 🙂

  1. Precies zoals je bent is reeds opgemerkt door Mario Mazzacani, en daar sluit ik mij helemaal bij aan. Er is maar één Loes.

  2. Fel realistisch opgenomen, met poes Mara onmiskenbaar als getuige! Een absolute MUST voor de lezers van Schrijfblokjes –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *