Goud van Oud

Deze week ga ik eens Goud van Oud presenteren. Niet als muziekprogramma maar als ouder edoch nog altijd actueel blog. Volgens mijn statistieken een toppertje, dat ik nu Goud van Oud, keuzestressnaar voor mij ongekende hoogte qua stats ga blazen. Hopelijk als jij meewerkt. 😉 Teruggrijpen naar verleden kan soms zeer heilzaam zijn. En is het onderwerp in deze hectische westerse wereld niet nog altijd actueel?

Goud van Oud blog over keuzestress

Ik heb het over het blog van drie hele jaren geleden alweer. Over keuzestress en de broodnodige opsloomtijd. Wat? Opsloomtijd? Klik maar eens verder hier

Dan houden we het hierbij in deze Goud van Oud blog: kort maar krachtig. De oudjes doen het nog best. Maar heb je wel je wekelijkse portie Mindel. Daar hecht ik aan. Jij ook?

Print Friendly, PDF & Email

6 thoughts on “Goud van Oud

  1. Geen echte reactie deze keer, meer even de vermelding dat ik even mijnn reactie gelezen heb van drie jaar terug, ook weer eens leuk!!

  2. Goed van oud, ofwel, opa en oma. Stress? welnee, alleen bekaf na een volle dag en soms zoals dit weekend, 2 dagen. Je vraagt je af hoe men het deed toen eigen kinders nog klein waren.
    Goud van oud Loes, we horen erbij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *